Osmo Soininvaara Vihreiden kansanedustaja Helsingistä

Vieno toivomus vaalituesta

Kuten varmaan moni tietää, olen ehdolla Helsingin kunnallisvaaleissa. Vaikka valtakunnan tasolla olen politikoinnin lopettanut, pääkaupunkiseudun kehittäminen on minulle sellainen intohimo, etten raaski jättäytyä syrjään.

Vaaleihin osallistuminen riittävän näkyvästi on Helsingissä kallista. Blogin pitäminenkään ei oikein vaalikampanjaksi riitä. En järjestä mitään rahankeruuseminaaria tai -lounasta. Tämä tarkoittaa myös, etten pysty kilpailemaan näkyvyydestä rahakkaampien ehdokkaiden kanssa. Tilanteen tasoittamiseksi esitän kannattajilleni vienon pyynnön tukea vaalikampanjaani jollain sopivalla summalla.

Ehdokkaiden rahankeruuta varten Vihreä liitto on perustanut keräystilin ja hankkinut keräysluvan. Lahjoittaja voi kohdistaa tukensa valitsemalle ehdokkaalle viitenumeron avulla. Tililtä maksetaan rahaa vain vaalimenoista koituneita kuitteja vastaan.

Alla on tiedot sinulle, joka haluat tukea vaalikampanjaani taloudellisesti:

Tilinumero: 800019-68819

Tilinomistaja: Vihreä liitto

Viite: 10007000815

Keräyslupa OKU 1294 A

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

TT (nimimerkki)

Entisen puheenjohtajan, ministerin ja aktiivisesti eri foorumeilla ja tiedotusvälineissä edukseen esiintyvän mielipidejohtajan valinta on aivan kirkossa kuulutettu ilman ainuttakaan mainosta Vihreässä Langassa. Ja hyvä niin.

Lupaan omalla nimelläni esiintyen lahjoittaa 250 euroa odenlohdutusrahastoon mikäli jäät rannalle.

Ei sillä että pyyntösi olisi ollut mitenkään kohtuuton tai epäkorrekti, mutta ajattelinpahan vain todeta.

Ihmettelen (nimimerkki)

Eikös netissä rahan kerjääminen ole laitonta ja varsinkin tilinumeron kanssa? Ai niin, mutta eiväthän lait koske herroja.

älä opeta isääsi... (nimimerkki)

Osmolla on keräyslupa joten marinasi on aiheeton.

Vanha kettu ei noin alkeellisiin koukkuihin lankea.

Älä opeta isääsi...

uutta verta (nimimerkki)

Olisko nyt järkevää jo vaihtaa tyyppi? Aikansa elänyt kääkkä tämäkin..

Eri mieltä (nimimerkki)

Osmo on järkevin edelleen aktiivi vihreä ehdokas. En ymmärrä miksi häntä pitäisi vaihtaa. Mitä ideaa olisi ottaa puolueen aivot pois.

Itse en voisi ikinä äänestää vihreitä, mutta jos puolueesta jotain positiivista pitäisi etsiä niin kyllä se löytyy näistä vanhan kaartin miehistä, kuten Soininvaara ja Pullianen.

Käyttäjän nieminen kuva
Johannes Nieminen

Kuka tahansa voi omalle nettisivulleen laittaa tilinumeronsa ja pyytää lahjoituksia. Tästä on esimerkkinä Effin taannoinen lahjoitussivu, josta väännettiin kättä oikeudessa. Rahankeräyslupaa ei siis näillä näkymin tarvita. Tuosta Effin tapauksesta kyllä valitettiin.

Tilanne muuttuu sitten, kun tilinumeroa aletaan mainostamaan vähän muuallakin. Uuden Suomen blogi voisi olla tässä tapauksessa vähän kyseenalainen, mutta koska Osmolla on puoleensa puolesta keräyslupa niin homma on ok.

Ymmärrettävistä syistä en aio tehdä lahjoitusta ;)

Käyttäjän jani kuva
Jani Tiainen

Hesari ainakin antoi tukea kokonaisella sivun mainoksella tänään.

Ei kysyvä tieltä eksy.

Karita (nimimerkki)

Joo,

aika vastenmielistä jotenkin. Tyhjää täynnä oleva haastattelu, typerä kuva.. ja eikö Soininvaara osaa lyhentää lahkeitaan tai vaimo, kun niin paapattaa perhe-elämän puolesta

Olli Saarinen (nimimerkki)

Hieman arveluttaa avustaa kansanedustajan eläkkeellä olevaa miestä, joka liikkumisestaankin selviää ilman autoilun kuluja.

Sen sijaa olen veronmaksajana valmis tuntuvasti korottamaan kaupunginvaltuutettujen palkkioita, sillä jos sen työn tosissaan tekee kuten Soininvaara, on todellinen kansan palvelija.

Käyttäjän soininvaara kuva
Osmo Soininvaara

En nosta kansanedustajaeläkettä vaan ansaitsen elantoni luonnoinana ja kirjailijana.

Hannu M (nimimerkki)

Mä muistan kun -73 Hurriganes bändin apurahoista tai niitten puutteesta oli juttua niin ne pyys et voisko joku lähettää vaikka vanhoja vaatteita, kelpaako sulle Ode kanssa vanhat vaatteet niitä olis antaa.

Hannu M (nimimerkki)

Eri mieltä sanoi "Osmo on järkevin edelleen aktiivi vihreä ehdokas. En ymmärrä miksi häntä pitäisi vaihtaa. Mitä ideaa olisi ottaa puolueen aivot pois."

Voipi olla että Osmo on vihreiden viimeinen järjenhiven helsingissä, mutta muutoin oikeata vihreyttä, toivoa ja viisautta edustaa Kirsi Haapala

http://kirsihaapala.blogit.uusisuomi.fi/

kirsihaapala

Jaa mää vai? Hyvänen aika sentään, löysin oman mainokseni tältä blogilta, eikä edes ole itte laittamani.

Mutta on se sanottava: jos olisin helsinkiläinen, äänestäisin Osmo Soininvaaraa (enkä olisi itse ehdolla).

Käyttäjän jarmonieminen kuva
Jarmo Nieminen

Hyvä Hannu M: ”Osmo on järkevin edelleen aktiivi vihreä ehdokas. En ymmärrä miksi häntä pitäisi vaihtaa. Mitä ideaa olisi ottaa puolueen aivot pois.” Olen samaa mieltä kanssasi, että Soininvaaralla on joskus oikeinkin hyviä ajatuksia.

www.jarmonieminen.fi

Toimituksen poiminnat