Osmo Soininvaara Vihreiden kansanedustaja Helsingistä

Tervetuolloa keskustelemaan!

Lopetan tämän Uuden Suomen blogini päivittämisen, koska aikaa ei liikene kahden blogin ylläpitoon. Keskustelu jatkuu henkilökohtaisella blogillani osoitteessa

http://www.soininvaara.fi

Tervetuloa sinne jatkamaan keskustelua. Blogillani on yli 15 000 käyntiä viikossa, Kirjassaan Mikä vasemmistoa vaivaa Tommi Uschanov luonnehtii blogiani näin:

"Osmo Soininvaaran blogi on melkeinpä ainoa paikka koko verkossa, missä voi säännöllisesti käydä Suomen kielellä suhteellisen korkeatasoista keskustelua aidosti merkityksellisistä asioista."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Anonymous Mouse (nimimerkki)

Kiitos kutsusta. Mikä on sensuuripolitiikkasi? Saako olla eri mieltä, nimettömänäkin?

Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Miksi helsinkiläisen kulutusyhteiskunnan jätteet kyörätään Ämmässuolle? Eikö olisi hyvä, että helsinkiläinen näkisi jätevuoren ikkunastaan?

Käyttäjän soininvaara kuva
Osmo Soininvaara

Blogillani ei ole kiellettyjä mielipiteitä, mutta solvaavia ilmaisuja yksittäisistä henkilöistä tai väestöryhmistä en suvaitse.

Anonymous Mouse (nimimerkki)

Kiitos selvennyksestä Osmo. Hyvä linja niinkuin olla pitääkin.. Tulen sinne juttelemaan asioista ajan niin salliessa.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

[lainaus]Blogillani ei ole kiellettyjä mielipiteitä, mutta solvaavia ilmaisuja yksittäisistä henkilöistä tai väestöryhmistä en suvaitse. [/lainaus]

hah...vaalit meni ja osmo...

Duunari (nimimerkki)

Osmo kommentoi täällä kovasti aseenkantoluvista.

Perheellisen vanha viisaus on:
"Parhaita lasten kasvattajia, ovat lapsettomat ihmiset"

Miten voi keskustella asiasta?, mistä ei tiedä ja ymmärrä mitään. Tätä voisi itse kukin miettiä ennen kuin rupeaa puuttumaan toisten harrastuksiin.

En minäkään ole kieltämässä jääkiekkoa, vaikka siinä hakataan väkivaltaisesti toista kepillä. Koska minua ei jääkiekko kiinnosta, enkä ymmärrä siitä mitään.

Hessu Hopo (nimimerkki)

Oden blogi on pettymys. Ei-niin-vihreät mielipiteet eivät mene läpi. Helppo keskustella asioista, kun ainoa Oikea mielipide on oma. Maamme äänikuningas haluaa elää omassa maailmassaan. Ei hyvä. Toki ymmärrettävää, koska liki jokainen Oden kirjoitus on murskattavissa faktoilla. Tässä tilanteessa väärät mielipiteet onkin parasta jättää julkaisematta. Siis kaikki ja aivan jokainen, myös stadilaisia koskettavat. Muutkin kuin ns. Halla-aholaiset. No, mikäs minä olen näistä sanomaan. Politiikka on juurikin tuota. Osmo osaa työnsä hyvin. Ja faneja riittää. Kuntavaalitulos oli komea. Pääasia olisi että asioista keskusteltaisiin, jopa sellaisista jotka ovat täysin valtuutetun mielipiteen vastakkaisia. Vaikkapa fillarointi, jota ei onnistu kyseenalaistamaan, koska Odella on Ainoa Oikea mielipide. Jos Ode luki tämän tänne asti, niin toivoisin että löysäisit sensuuria edes vähän. Keskustelu on mukavampaa, kun siinä on eriäviä mielipiteitä! Aivan sama mitä noiden mamu keskustelujen kanssa käy. Toivon että annat ihmisten keskustella vapaasti muistakin asioista!

Toimituksen poiminnat